aanmelden
Gravity levert een breed repertoire aan stands en accessoires
Voor live on stage, in thuisstudio's of bij podcasts
Merknieuws 14-12-2022
We geven allemaal geld uit aan de beste studiomonitoren, de nieuwste iPad, vintage gitaren of de laatste synth en daarbij worden accessoires vaak vergeten of ze zijn de sluitpost. Maar wees eerlijk: er is niets zo vervelend als een microfoonstandaard die tijdens je gig naar beneden zakt of of een wiebelende gitaarstandaard voor je SG met een kwetsbare mahonie hals. Gravity levert een breed scala aan om die problemen te lijf te gaan.
door: C.P. Dekker

Het Duitse Gravity komt met een hele reeks nieuwe en handige hulpmiddelen, die het leven van muzikanten, producers, radio-dj's en podcastmakers een stukje makkelijker maakt. Microfoonklemmen, speakerstandaards, muurhangers voor gitaren, krukken, tablethouders en zelfs transportkarren: Gravity levert het. 'Design meets quality', zeggen ze zelf én de spullen zijn altijd herkenbaar aan de lichtgroene details.

Het Duitse merk, onderdeel van Adam Hall, levert veel. Zo vinden we in het modelgamma transportkarren om bijvoorbeeld je versterker van busje naar een podium te vervoeren, standaards voor badmuziek, licht en keyboards, allerlei soorten microfoonstandaards - live, studio (met tegengewichten) en bureaumontage, speakerstands en in de gitaarsectie kan je kiezen voor enkele gitaarstands, modellen voor tot op negen gitaren en allerlei muurhangers. Een kruk met ingebouwde gitaarstandaard? Een compleet meubel voor radio-dj's, podcastmakers of producers? Klik op deze link en je komt het tegen.

VARI-ARM
Check de Vari-Arm bijvoorbeeld, een zwenkarm met centraal vergrendelingsmechanisme om je microfoonstandaard of andere stands daar te laten komen waar je 'm hebben wil.

De montageklem heeft een groot klembereik (15-35 mm). Voor live & studio muzikanten, videografen, podcasters & YouTubers & Co.MS TBA 01

Of neem de microfoonarm met de sexy naam MS TBA 01 kan veel. Je monteert makkelijk een microfoon aan een tafel of bureau, maar het werkt ook op tafelpoten en andere buizen.
Denk bijvoorbeeld aan een (rek-)drumstel. Het is makkelijk te monteren, licht en met één hand alle kanten op te draaien, dus het is ideaal voor studio's, dj's en bij het maken van bijvoorbeeld vlogs en podcasts. In onderstaande video's leer je meer over de arm.

MA TH 01 B
De tablet is niet meer weg te denken uit de muziekwereld. Bladmuziek lees je van je tablet en met een voetschakelaar sla je makkelijk de virtuele pagina's om. Kijk een gemiddeld tv-programma met bands en je ziet meer iPads dan in een gemiddelde Apple Store. Maar ook in de studio of voor livetechnici is een iPad onmisbaar geworden.
Deze tablethouder klem je overal op vast en de arm is op ontzettend veel manieren te verdraaien en vast te zetten. Zo goed als iedere tablet past er in en het handige hulmiddel is gemaakt van kwaliteitsmaterialen. Natuurlijk maakte Gravity hier ook een video van:Ga voor meer info over deze producten én heel veel meer producten naar de Gravity-website.