aanmelden
Zoom LiveTrak L-12
Complete mobiele mix- en opnameset
Merknieuws 11-11-2017
Eindelijk een apparaat waarmee je kan mixen, opnemen en monitormixen kan maken. En dat alles in één compacte behuizing. De Zoom LiveTrak L-12 bevat alles wat je nodig hebt voor mixen en digitale multi-track opnames op locatie en in een homestudio; mixer, recorder en hoofdtelefoon monitormixer. En dat voor nog geen 600 euro.
door: Redactie
De mixer van de L-12 heeft acht mono-inputs met microfoonpre-amps en twee stereo inputs met driebands EW (incl. parametrische middenband), low cut, een LED bar, plus zestien ingebouwde delay en reverb effecten. De acht mono inputs zijn voorzien van een compressor. Verder is er een ingebouwde metronoom, een 128x64 pixel display en kun je negen 'scenes' opslaan.
 


 
Recorder
Zoom is natuurlijk een expert in digitale recorders: dus is er een recorder geintegreerd. Deze kan twaalf sporen opnemen bij 24 bit met 96 kHz of veertien sporen bij 44,1 kHz. De L-12 kan verder als usb-audio interface fungeren waarmee je tegelijkertijd 24 bit/44,1 kHz audio naar een computer kunt sturen én op de ingebouwde recorder opnemen. De wavebestanden slaat hij op op een SD-, SDHC- of SDXC-geheugenkaart. De twaalf sporen kun je gelijktijdig opnemen voor een liveregistratie, maar ook overdubben of de bestanden overzetten naar je DAW is mogelijk. 
Monitoring
Voor de opnames heb je natuurlijk hoofdtelefoon monitormixen nodig en ook daarin voorziet deze LiveTrak; er zijn vijf verschillende cuemixes mogelijk en een hoofdtelefoonversterker met vijf uitgangen. Kortom een totaaloplossing voor opname en performance dus en met een gewicht van 2,5 kilo ook eenvoudig te vervoeren.Zoom LiveTrak L-12

Type: mixer, recorder, interface

Aantal kanalen mixen: 12 (8 x mono, 2 x stereo)

Aantal kanalen opname: 14

Aantal kanalen interface: 14 in / 4 uit

Functies: 48V-fantoom, Hi-Z (kanaal 1 en 2), -26 dB-pad (kanalen 3-8), compressie, low-cut, master mute, panning

Effecten: 16 aanpasbare delays en reverbs

Aansluitingen: 8 x jack/XLR, 2 x stereo jack, 2 x XLR-master, 2 x monitor, 5 x hoofdtelefoon, 2 x stereo rca, host, usb, DC-in, footswitch, SD-kaart

Accessoires: AC-adapter, usb-kabel, manual

Prijs: € 599,-

Importeur: Sound Service (www.zoom.co.jp)