aanmelden
Zoveel mogelijk standhouders maar met belangrijke virtuele component
Muzieknieuws 22-06-2020
We waren natuurlijk reuze benieuwd of de NAMM show die jaarlijks in januari in L.A. plaatsvindt doorgang zou gaan vinden. De organisatie van de NAMM show laat nu weten dat de beurs in januari 2021 doo ...meer »»
Verassend veelzijdige midicontroller voor een prikkie
Merknieuws 06-06-2020
Ja, het is een keytar en ja, het ding is bedoeld voor de videogame Rock Band, maar het is ook de goedkoopste keytar die er momenteel te koop is ...meer »»
Gratis analoge bassounds voor Kontakt
Merknieuws 22-05-2020
Via AudioPluginDeals kun je een collectie bassounds voor Kontakt gratis downloaden. Wees er op tijd bij want de aanbieding loopt tot 2 juni ...meer »»
Nieuwe walkthrough video van Behringer's analoge keyboardsynth
Merknieuws 22-05-2020
Na een eerste introductie is er nu een tweede video verschenen waarin we meer te weten komen over Behringers clone van de Korg Mono/Poly ...meer »»
Nieuwe versie Precision bas Sire.
Merknieuws 13-05-2020
Sire brengt dit jaar veel nieuwe modellen uit met veel updates vergeleken met de vorige modellen waaronder de nieuwe Precision. ...meer »»
Nieuwe Eurorack synth geinspireerd door Trautonium en Rhytmicon
Merknieuws 13-05-2020
In 2018 was het al een project tijdens het Moogfest, nu is ie ook officieel uit. De Subharmonicon is echter geen gewone analoge synth. ...meer »»
Warwick's huismerk gaat een klasse omhoog
De Bassist Plus 12-05-2020
MEC is al sinds jaar en dag het huismerk van Warwick voor baselementen en -elektronica en toen het merk Framus nieuw leven werd ingeblazen kwamen er ook gitaarelementen. Zo goed als alle elementen zij ...meer »»
Documentaire bij Uur Van De Wolf
Muzieknieuws 12-05-2020
Het Uur van de Wolf zendt eind deze maand de vorig jaar verschenen documentaire over Suzi Quatro uit. Je kon hier al eerder lezen over deze docu en nu kan je hem dan eindelijk zien. ...meer »»