aanmelden
Binnenkort review in Interface!
Merknieuws 15-11-2023
De update voor Live heeft een overzichtelijker en moderner uiterlijk, een prettiger workflow maar ook een aantal nieuwe klankgeneratoren en effecten. ...meer »»
Als DI of voor op je pealboard
Merknieuws 09-11-2023
De nieuwe Opus van Two Notes Engineering kan je zien als de volgende stap na de C.A.B. M+. Had deze de sound van één cleane versterker die je kon combineren met verschillende kabinetten, de nieu ...meer »»
SPD killer?
Merknieuws 08-11-2023
Als het om percussie triggerpads gaat kun je nauwelijks om de SPD’s van Roland heen. Korg probeert nu de SPD naar de troon te steken met hun nieuwe percussie controller. ...meer »»
Vernieuwende elektrische gitaarsnaren blijven populair
Merknieuws 07-11-2023
D'Addario’s NYXL snaren behoren tot de best verkopende series van het merk. En dat is niet zo gek, want deze elektrische gitaarsnaren hebben zo’n beetje alles wat je als elektrische gitarist ...meer »»
Merknieuws 01-11-2023
Kabels zijn essentieel voor elke muzikant. Cordial wil voor wie een krap budget heeft toch kwalitatief goede kabels leveren. Daartoe hebben ze de elements-serie gelanceerd.    ...meer »»
Terug naar de jaren '70 met Music Man
Merknieuws 01-11-2023
Leo Fender introduceerde de Music Man StingRay in de jaren '70 en deze vier bassen eren deze glorieuze periode. ...meer »»
keyboard controller met midi 2.0
Merknieuws 26-10-2023
Korg presenteert twee nieuwe keyboardcontrollers. Op zich bepaald geen reden tot opwinding, maar ze behoren tot het ultra-kleine clubje dat midi 2.0 ondersteunt. ...meer »»
Complete kit met bekkens en hardware.
Merknieuws 25-10-2023
De Pearl Export drums in al zijn varianten staat nog steeds bekend als het best verkochte drumstel aller tijden. Halverwege de jaren '90 had Pearl er al meer dan een miljoen verkocht. We belichten de ...meer »»