aanmelden
Live Sound & PA 04-05-2003
Iedereen die een mengtafel al eens van nabij bekeken heeft, weet dat, tussen de veelheid aan functies, een van de belangrijkste ongetwijfeld de equalizer is. Iedereen kent ook wel de functies van een ...meer »»
Live Sound & PA 26-04-2003
Het gaat allemaal om de prijzen tegenwoordig. Zelfs Behringer speelt dit spel al een tijdje mee. Het meest prijsvriendelijke merk van de martk (of toch bijna) brengt dan ook weer een nieuwe reeks meng ...meer »»
Live Sound & PA 21-03-2003
Hebt u al eens met een band live gespeeld? Hebt u ooit de klank verzorgd voor een concert? Indien ja, dan weet u zeker met welk probleem men steeds weer te kampen heeft: de klank (en het volume) van d ...meer »»
Live Sound & PA 17-03-2003
Een muzikant die moet versterkt worden, zit dikwijls voor een dilemma: een klanktechnieker engageren die betaald moet worden, of zelf de klank bezorgen, maar dan heeft hij twee taken tegelijk. Een muz ...meer »»
Recording & Producing 28-02-2003
Als we't over microfoons hebben, ga je bijna automatisch aan enkele bekende merken denken. Zowel voor op de b├╝hne als in de studio, heeft iedereen zo z'n voorkeuren voor bepaalde modellen, in functie ...meer »»
Recording & Producing 26-02-2003
Het is reeds meer dan twee jaar geleden dat we het muziek-programma Sibelius onder de loep hebben genomen. Ondertussen hebben de ontwerpers, de tweelingbroers Ben & Jonathan Finn, niet stilgezeten ...meer »»
Recording & Producing 05-01-2003
Iedereen kent ondertussen wel Pro Tools van Digidesign, of heeft er al van horen spreken. Wellicht trappen we dus een open deur in, wanneer we zeggen dat Pro Tools DE referentie geworden is op gebied ...meer »»
Tests 00-00-2003
PREVIEW "DE EERSTE NOOT VAN DE ZINNa de uitgebreide theoretische uiteenzetting over ontspannen spelen (MMM177) en de gedetailleerde beschrijving van een juiste houding (MMM178), vervolgde ik in v ...meer »»