aanmelden
Recording & Producing 07-02-2004
Wanneer men je klankkasten presenteert die "Studiophile" heten, is het eenvoudig te deduceren dat het hier studiomonitoren betreft. Elementair m'n beste Watson! Laatst kreeg ik van de M-Audio importeu ...meer »»
Live Sound & PA 05-02-2004
JBL, een naam die weinig introductie nodig heeft. Maar waar staat JBL eigenlijk voor? Het zijn gewoon de initialen van de oprichter van de firma, James B. Lansing. Een beetje teleurgesteld? Geen nood, ...meer »»
Live Sound & PA 01-02-2004
Wie reeds met draadloze microfoons heeft gewerkt, weet welke vrijheid een zanger of muzikant ondervindt, wanneer hij van z'n snoer ontlast is. Anderzijds weet de klanktechnicus ook maar al te goed wel ...meer »»
Recording & Producing 01-02-2004
Eén van de belangrijkste etappes van de opname-cyclus betreft het ogenblik dat het microfoon-signaal voorversterkt zal worden. Precies op dat moment nl. is het signaal, electrisch gesproken, het zwak ...meer »»
Recording & Producing 24-01-2004
Heeft u nog nooit zin gehad om uw geluidsprogramma's te besturen met één enkele fysieke handeling, met gemotoriseerde faders en met knoppen met een directe toegang tot het merendeel van de functies? ...meer »»
Live Sound & PA 20-01-2004
Als een muzikant of een geluidstechnicus dan al eens een nieuwe mengtafel moet kopen, is er keuze te over. Zelf één voor één alle mengtafels testen kan, de dag van vandaag, een echte lijdensweg zi ...meer »»
Live Sound & PA 17-01-2004
Als je mij de keuze laat tussen enerzijds een groot concert in een gigantische sporthall/grote concertzaal, of anderzijds een intiem optreden in een plaatselijke jeugdclub, muziekcafé, jazzclub of de ...meer »»
Live Sound & PA 16-01-2004
Wanneer we't hebben over microfoons voor op het podium, zul je allicht onmiddellijk enkele merken te binnen schieten. Wat imago en reputatie betreft, zit Shure hier zeker bij de kop van het peleton. H ...meer »»