aanmelden
VAD 506 - binnenkort test in Slagwerkkrant - en de VAD 306
Merknieuws 01-11-2020
De meeste elektronische drummers zullen het toegeven: een elektronische set heeft zijn voordelen én unieke mogelijkheden, maar ziet er lang niet zo stoer uit als een akoestische. Vanaf nu is dat an ...meer »»
SuperNatural akoestische en elektrische piano's en Zenology
Merknieuws 08-09-2020
De Fantom System Update 1.60 introduceert nieuwe sounds en functies, waaronder Scene import/export, snellere navigatie en ondersteuning voor Roland Cloud en de nieuwe Zenology software synthesizer. ...meer »»
Multifunctioneel pedaal.
Merknieuws 07-07-2020
Vind je multifunctionele pedaaltjes leuk? Met de Element kun je veel kanten op. ...meer »»
Mini controller/interface
Merknieuws 03-07-2020
Of het nog wat kleiner kan? Geen probleem voor IK Multimedia, hun iRig Keys 2 Mini is een van de meest compacte midi controllers die er te koop zijn. ...meer »»
De vocoder van Kraftwerk, Herbie Hancock en Daft Punk als plug-in
Merknieuws 27-06-2020
Vocoders kom je tegen op allerlei bekende en minder bekende tracks. Diverse merken brachten een analoge vocoder op de markt, maar die van Sennheiser is een van de beroemdste en die is nu als plug-in v ...meer »»
Verassend veelzijdige midicontroller voor een prikkie
Merknieuws 06-06-2020
Ja, het is een keytar en ja, het ding is bedoeld voor de videogame Rock Band, maar het is ook de goedkoopste keytar die er momenteel te koop is ...meer »»
Gratis analoge bassounds voor Kontakt
Merknieuws 22-05-2020
Via AudioPluginDeals kun je een collectie bassounds voor Kontakt gratis downloaden. Wees er op tijd bij want de aanbieding loopt tot 2 juni ...meer »»
Nieuwe walkthrough video van Behringer's analoge keyboardsynth
Merknieuws 22-05-2020
Na een eerste introductie is er nu een tweede video verschenen waarin we meer te weten komen over Behringers clone van de Korg Mono/Poly ...meer »»