aanmelden
Zoveel mogelijk standhouders maar met belangrijke virtuele component
Muzieknieuws 22-06-2020
We waren natuurlijk reuze benieuwd of de NAMM show die jaarlijks in januari in L.A. plaatsvindt doorgang zou gaan vinden. De organisatie van de NAMM show laat nu weten dat de beurs in januari 2021 doo ...meer »»
Documentaire bij Uur Van De Wolf
Muzieknieuws 12-05-2020
Het Uur van de Wolf zendt eind deze maand de vorig jaar verschenen documentaire over Suzi Quatro uit. Je kon hier al eerder lezen over deze docu en nu kan je hem dan eindelijk zien. ...meer »»
Prachtige muziek vanuit de Effenaar
Muzieknieuws 31-03-2020
Het is een moeilijke tijd voor muzikanten, maar elke dag komen we nieuwe initiatieven tegen uit de muziekwereld. Soms zijn ze puur praktisch en in veel gevallen ondersteun je muzikanten en technici. W ...meer »»
SuperBooth gaat dit jaar ook niet door
Muzieknieuws 05-03-2020
De angst voor het Coronavirus ofwel Covid-19 zorgt overal voor veel onrust, ook voor wat betreft grote evenementen waarbij mensen uit de hele wereld samenkomen. De Musikmesse Frankfurt/Pro Light + Sou ...meer »»
Gitaarbouwer krijgt ook boete van Britse mededingingsautoriteit
Muzieknieuws 28-01-2020
Servco Pacific, al sinds de jaren tachtig een belangrijke aandeelhouder van Fender, neemt een meerderheidsbelang in moederbedrijf FMIC door de overname van de aandelen van TPG Growth. De overname zal ...meer »»
Voor gitaristen en bassisten - beurs en workshops
Muzieknieuws 12-09-2019
Het is in Mannheim. Dat is 4½ uur rijden vanaf Utrecht. Of een kleine vier uur met de trein. Maar dan kun je ook een heel weekend bij wat ze zelf de ‘grootste gitaarshow van Europa’ noeme ...meer »»
Primeur: eerste interview met nieuwe eigenaar Jan t Hoen
Muzieknieuws 01-07-2019
Jan t Hoen van Hoad Holding is de nieuwe eigenaar van Keymusic. De ontwikkelaar en belegger, tevens eigenaar van muziekmakerscentrum Q-Factory in Amsterdam en drummer van Wild Romance, heeft een doors ...meer »»
De verkoop van 127 items uit de persoonlijke verzameling van de Pink Floyd-gitarist brengt 21,5 miljoen dollar op
Muzieknieuws 21-06-2019
De veiling van 127 gitaren, versterkers en meer van David Gilmour bij Christie's in New York heeft alle records verbroken met een totaalopbrengst van 21.490.750 dollar. De voormalige Pink Floyd-zanger ...meer »»