aanmelden
Nieuw event van Dancefair Belgium
Muzieknieuws 03-09-2018
Vorig jaar vond de eerste editie van Dancefair Belgium in Kortrijk plaats. Dit jaar trekt de organisatie het breder onder de naam Electronic Music Maker Event, kortweg EMME. Ondertitel: het educatieve ...meer »»
In 1 dag een nummer schrijven, opnemen en een videoclip maken in de grootste mobiele studio van Europa
Muzieknieuws 28-06-2018
In de VS tourt de John Lennon Educational Tour Bus al jaren langs scholen, festivals en conferenties. De Europese versie was voor het laatst in Nederland in 2014. Dit non-profit talentontwikkelingspro ...meer »»
Middenklasse E-drums in drie smaken.
Muzieknieuws 09-05-2018
Roland introduceerde gisteren tijdens een uur-lange online presentatie de opvolger van de populaire TD-11 drumkit: de TD-17. Aan de basis van de nieuwe set staat een volledig nieuw ontworpen module, e ...meer »»
Herstructurering rond de core business van muziekinstrumenten
Muzieknieuws 01-05-2018
Het al langere tijd in financieel zwaar weer verkerende Gibson heeft vandaag faillissementsbescherming aangevraagd. Hiermee hoopt het bedrijf tijd te winnen om een herstructurering door te voeren die ...meer »»
Workshops en concerten van topgitaristen
Muzieknieuws 07-04-2018
Ad Vandenberg, Jan Akkerman, Stochelo Rosenberg, Arnold van Dongen, Yori Swart en andere topgitaristen komen zondagmiddag 8 april naar het Stadskasteel in Bergen op Zoom voor workshops, Q&A’s en conc ...meer »»
Opmerkelijke keuze van Mr. Pawnshopgitaar
Muzieknieuws 28-03-2018
Samen met Dan Auerbach van The Black Keys was Jack White met de White Stripes in het begin van het nieuwe millennium verantwoordelijk voor de populariteit van pawnshopgitaren. Des te opmerkelijker dat ...meer »»
Met Slagerij Van Kampen, Joost Kroon, Lean Robbemont, Sharon Zarr, Ruben van der Velde en Femke Krone
Muzieknieuws 07-03-2018
Op deze derde editie van Slagwerkdag Zutphen, een initiatief van Drumschool Multipercussion, is Slagerij Van Kampen de grote afsluiter. Verder zijn er optredens en workshops van Joost Kroon (Kane, New ...meer »»
Muzieknieuws 06-02-2018
Audio-Technica laat weten dat de naam van hun Nederlandse distributeur, Iemke Roos Audio, vanaf 6 februari 2018 verandert in ‘Audio-Technica Benelux’. ...meer »»