aanmelden
DJ Gear & VJ 21-08-2007
VOORSTELLING  Deze maand zetten we de kers op de taart met de bespreking van de DVJ-X1, de DVD speler van Pioneer voor DJ- en VJing. Dankzij z'n meer dan geavanceerde technologie kan je met de DV ...meer »»
DJ Gear & VJ 21-08-2007
We hadden het in ons juni-nummer van Deejay GeaR (DJG nr. 30) reeds over het ontstaan en de opkomst van LEDS. Verschillende merken brengen hun LED-producten op de markt. Onder andere het Nederlandse S ...meer »»
Live Sound & PA 21-08-2007
Het leven zit vreemd in elkaar. Als het mooi weer is, en de zomer zich van z'n heetste kant laat kennen hebben concertorganisatoren meestal veel werk. De zomer is natuurlijk het seizoen voor de festiv ...meer »»
Live Sound & PA 21-08-2007
"Groove is in the heart" is het eerste waar ik aan denk wanneer ik de naam D-lite hoor. En bij het merk Dynacord denk ik meteen aan powermixers en speakers, meer bepaald aan hun Cobra waarover ik ‘n ...meer »»
Recording & Producing 21-08-2007
Wie muziek maakt of opneemt met een computer moet zeker het merk RME kennen. Is dat toch niet het geval, dan is dit het moment om het te ontdekken. RME heeft in haar gamma externe en interne geluidska ...meer »»
Recording & Producing 21-08-2007
De wereld van kleine mixers evolueert, dat is zeker. Wanneer ik terugkijk en zie wat er tien jaar geleden op de markt te vinden was en vergelijk met wat ons nu aangeboden wordt, kunnen we wel stellen ...meer »»
Recording & Producing 21-08-2007
Op elf januari, om exact 17 minuten na negen (lokale tijd) in het jaar 49 voor Christus trok Julius Caesar met zijn leger over de Rubicon. De stroom scheidde het Cisalpijnse Gallië van de door Romein ...meer »»
Recording & Producing 21-08-2007
Er zijn merken die helemaal geen introductie meer nodig hebben. Tannoy is er zo één. Iedereen, of toch bijna, heeft wel al een paar van hun realisaties gezien, met onder andere die "vreemde woofers ...meer »»