aanmelden
DJ Gear & VJ 03-10-2007
Ooit was er een tijd waarin DJ consoles niet meer hadden dan enkele "Faders", "Gain"-regelingen en een "Master". Heden ten dage is dat anders: effecten, sampling mode, MIDI zoals bij deze Xone:3D, enz ...meer »»
DJ Gear & VJ 03-10-2007
Enkele weken terug was het Frankfurt Musikmesse en naast muziekstands waren er ook veel lichtstands. Eén van die vele standhouders was Martin, een toonaangevend fabrikant van betaalbare lichteffecten ...meer »»
DJ Gear & VJ 03-10-2007
Nog niet zo lang terug konden jullie al een testverslag lezen over de Pioneer CDJ 800 en de CDJ1000 MKII. Nu kreeg ik enkele weken terug de gelegenheid om als één van de eersten in de Benelux de twe ...meer »»
Recording & Producing 27-09-2007
In het jaar 2000 viel menig mond open van verbazing toen Native Instruments de B4 plugin lanceerde. Een magistraal orgelgeluid was betaalbaar en compact geworden. Vijf jaar later is het tijd voor vers ...meer »»
Live Sound & PA 27-09-2007
Speakers van QSC? Inderdaad, het merk QSC doet meteen aan kwaliteitsversterkers denken. Een aantal jaren terug kwam het bedrijf tot de conclusie dat het zowat als enige versterkerfabrikant op de markt ...meer »»
Recording & Producing 27-09-2007
Muziek maken met een computer is geweldig. Niet alleen omdat je ermee kan opnemen, maar ook omdat je golfvormen, mengtafels en virtuele effecten kan visualiseren... kortom, omdat aan het gehoor ook no ...meer »»
Recording & Producing 27-09-2007
Toen me werd verteld dat ik USB monitoren voor een test zou toegestuurd krijgen, dacht ik meteen dat het om modellen zou gaan die via een USB poort op de computer worden aangesloten. Totaal fout! USB ...meer »»
Recording & Producing 27-09-2007
Bepaalde microfoonmerken zijn zo bekend dat je ze op zowat alle podia en in elke studio tegenkomt. Sommigen zijn betaalbaar, anderen niet. En daarnaast zijn er minder bekende modellen die dan weer zo ...meer »»